Møt oss på

Directions EMEA 2022

Hamburg, Germany, November 9-11

Møt Armada Dynamics på

CCH - Congres Center Hamburg

Besøk vår stand i utstillingshallen og ta en titt på hva som trolig er markedets beste utleieløsning på Microsoft Dynamics 365 plattformen.

Directions EMEA 2022 Conference

The ARA Show 2023

Orlando USA, February 11-15

Meet Armada Dynamics at

Orange County Convention Center

Besøk vår stand #4095 på ARA Show. La oss gi deg en kort introduksjon til hva som sannsynligvis er den beste utleieløsningen på Microsoft Dynamics 365-plattformen. En funksjonsrik og kostnadseffektiv løsning som vil være basisen for den digitale fremtiden i din bedrift.

The ARA Show 2023

Directions NA 2023

Orlando USA, April 16-19

Møt Armada Dynamics på

 Hyatt Regency Grand Cypress

Armada Dynamics har stand for 15. året på rad på Directions North America. Vi håper flest mulig besøker vår stand, og kanskje kan vi i felleskap finne frem til en en vinn vinn avtale ;)

Hyatt Regency Grand Cypress

Directions ASIA 2023

Bangkok Thailand, April 27-28

Møt Armada Dynamics på Avani+ Riverside Hotel

Besøk vår stand og se hva som trolig er den beste utleieløsningen på Microsoft Dynamics 365 plattformen.

Directions ASIA 2023

IRE 2023

Maastricht The Netherlands, June 6-8

Møt Armada Dynamics på MECC Maastricht

Besøk vår stand #2507 på International Rental Exhibition. La oss gi deg en kort introduksjon til hva som sannsynligvis er den beste utleieløsningen på Microsoft Dynamics 365-plattformen. En funksjonsrik og kostnadseffektiv løsning, som vil bli basisen for den digitale fremtiden i din bedrift.

International Rental Exhibition 2023

Armada Dynamics

Microsoft Partner

Armada EQM Rental er spesielt utviklet for selskaper som driver med kjøp, salg, vedlikehold og utleie av utstyr og maskiner. Vi mener hemmeligheten til en god utleieløsning ligger i å kombinere kraften fra den nyeste Microsoft teknologien med med industrispesifikk funksjonalitet. Vår løsning er perfekt for alle typer brukere i utleieindustrien.

Armada EQM leveres fullstendig integrert med standardmodulene i Microsoft Dynamics NAV og er annerkjent av Microsoft som en sertifisert modul i Dynamics pakken.

Industriløsninger for utleiebransjen

Vårt fokus er å lage løsninger som passer til din bedrift.

Armada Dynamics AS

Kontakt oss

Hovedkontor:
Armada Dynamics AS
Sandakerveien 52
N-0477 Oslo

Telefon: +47 22 09 45 80
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Support:
Telefon: +47 22 09 45 80
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sertifisering