Armada EQM - Rental

Armada EQM - Rental

Videoinnhold kan være et flott tillegg til postklikk-landingssiden. Det er også en fin måte å få mer ut av markedsføringskampanjen. Faktisk har det blitt stadig viktigere ettersom kundene forventer at merkevarer og bedrifter kan presentere seg på Facebook, Instagram, Twitter og andre sosiale plattformer. Så hvilke typer videoinnhold kan du bruke for å drive engasjement?

Forretningsintroduksjon / Bak kulissene
Hvis selskapet ditt mangler en online tilstedeværelse, er en av de beste tingene du kan gjøre å gi kundene direkte tilgang til dine ansatte og ditt produkt. Ta seerne med på en konturtur og vis dem hvordan et produkt lages, eller til og med kringkaster virksomhetens lanseringsevent.

Sørg for å invitere så mange seere som du kan, men husk at de fleste direktesendingene kan lagres og vises senere. Du vil sannsynligvis holde videoen tilgjengelig etter at den er ferdig.

Nyheter og trending temaer
Aktuelle og live-hendelser er gode, ikke bare fordi de er friske, men de gir også publikum noe å dele.

Facebook Live og Instagram-historier lar folk og bedrifter dele nylig informasjon, trendingnyheter og andre relevante historier. For eksempel vil en direkte dekning av ditt matlagingsprogram tillate deg å engasjere seerne dine ved å invitere dem til å delta i en live spørsmål og svar-aktivitet.

Disse funksjonene kan øyeblikkelig nå millioner av seere i løpet av noen få sekunder.

Spør meg hva som helst (AMA)
Avhengig av produktet eller tjenesten din, kan det hende du får mange konseptuelle spørsmål om innovative måter å bruke det på, hvilken retning selskapet er på vei, og så videre. Det er ingen bedre måte å ta opp disse spørsmålene enn å gjøre det i et personlig og uskrevet AMA-segment.

Hvis det er en god valgdeltagelse, sørg for å holde spørsmål og svar i bevegelse i relevante og interessante retninger. Det er ingenting galt i å oppdatere alle om hva du spiste til frokost, men å adressere servicefeil eller produktforespørsler kommer til å være mye mer fordelaktig for større målgrupper.

How-tos
Enten det er et produkt som snart skal utgis eller en enkel omhygge av et eksisterende som får mange støtteforespørsler, er det ingen bedre måte å veilede kunder enn grundige hvordan du gjør videoer.

Ikke bare viser disse eksisterende kunder den beste måten å bruke produktet eller tjenesten din på, det lar også potensielle kunder se både produktet og kundeservicefilosofien din i aksjon. Det kan være uvurderlig å lagre disse videoene når du fortsetter å få spørsmål om produktet eller tjenesten beskrevet i disse videoene - det er en enkel måte å bygge et videoreferansebibliotek for salg og support.

webinarer
Webinarer er arrangementer som holdes på internett og blir deltatt av et online publikum. De åpner for deltakelse på nettet takket være lyd- og videofeed.

I tillegg til videobilder, kan presentasjonslysbilder sendes og kjøres synkronisert med resten av presentasjonen. Du kan også gjøre bruk av skjermbildet for å vise seerne et program eller nettsted. Webinarer tilbyr også forskjellige interaktive muligheter som chat, avstemninger, undersøkelser og tester,

Kringkasting av direktesending
Enten på Twitter eller Facebook, legg opp direktesendinger om et kommende produkt eller tjeneste for å gjøre kunngjøringen din mye mer interessant og personlig enn en pressemelding eller ansiktsløs statusoppdatering.

Tekstbaserte kunngjøringer og forhåndsinnspilte videoer begrenser sterkt hvordan du adresserer spørsmålene om "fin skrift" fra kundene. Tenk på direktesendinger som en sjanse til å holde din egen personlige pressemelding og ta opp spørsmål etter skriftlig kunngjøring.
Sosiale medier melder at Facebook-brukere bruker tre ganger lenger tid på å se direktesendinger enn forhåndsinnspilt video. Kombiner det med Facebooks kunngjøring om at det er mer sannsynlig at livevideoer blir promotert til toppen av nyhetsstrømmer, og du vil være gal på å ikke bruke direktesendinger.

Det er en håndfull forskjellige tjenester du kan bruke til direktesending av video og bestemme hvilken som er best for deg, og du kan stole på mange forskjellige variabler.

Salgsfremmende videoer
Bruk sosiale medier til å love en spesiell kampanje for alle som stiller inn på en direktesending. Kampanjevideoene dine skal fremstille virksomheten din i et positivt lys og få folk til å kjøpe fra deg.

Mange selskaper bruker påvirkere i dag for å tiltrekke seg flere mennesker. Dette er en rask måte å få oppmerksomhet fra potensielle kunder, spesielt de som hører om produktet eller tjenesten din for første gang. Et kjent ansikt er nesten alltid en rask måte å tjene noens tillit på.

Husk at salgsfremmende videoer skal være rett på sak og ikke skal vare lenger enn 10 til 15 minutter.

Ring oss med spørsmålene dine, så hjelper vi deg med å tilføre din virksomhet verdi med dagens beste live-videotjenester.

Armada Dynamics AS

Kontakt oss

Hovedkontor:
Armada Dynamics AS
Sandakerveien 52
N-0477 Oslo

Telefon: +47 22 09 45 80
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Support:
Telefon: +47 22 09 45 80
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Americas:
Armada Dynamics Inc.
(USA, Canada, Mexico, Carribean)

Telefon: 001 866 979 2555
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sertifisering